Vind een baan in onze vacaturebank (02-07-2021)

HOME  |  IJsselgemeenten  |  Nieuws  |  Vind een baan in onze vacaturebank

Vind een baan in onze vacaturebank (02-07-2021)

In onze vacaturebank vindt u banen die we nu voor u hebben. Op dit moment ongeveer 20. We vermelden er hier een paar. U vindt meer informatie in de vacaturebank: www.ijsselgemeenten.nl/vacaturebank. Daar kunt u ook direct solliciteren. De inlogcode staat in de brief bij deze nieuwsbrief. Of vraag erom bij uw casemanager.

Medewerker Inbraakpreventie

Bent u handig met gereedschap? En geeft u een goede en nette service? SDW zoekt mensen die veiligheidsmiddelen kunnen plaatsen volgens het Politie Keurmerk Veilig Wonen.

medewerker inbraakpreventie

Het werk:

• u gaat met begeleiding van ervaren collega’s sloten, deurbeveiliging, raambeveiliging, verlichting en/of rookmelders plaatsen
  • u werkt samen in een ploeg
  • u werkt tussen 8.15 en 16.45 uur. Het aantal uren en wanneer u werkt is in overleg

U:

• heeft verstand van en kunt goed omgaan met gereedschap
  • bent lichamelijk fit
  • heeft een rijbewijs

Conciërge

VMBO / Garantiebaan

Heeft u ervaring in de schoonmaak? Bent u zelfstandig en flexibel? Hello Carwash zoekt een conciërge voor de wasstraat in Capelle.

Het werk:

• helpen in de wasstraat met schoonmaak van de algemene ruimtes
  • schoonmaken van de binnenkant van auto’s
  • u werkt van 8.00 tot 16.00 uur

Medewerker Groen

VMBO / MBO / Ongeschoold

Wilt u graag buiten werken? Kunt u goed vroeg opstaan? Dan hebben wij voor u leuk werk in het groen. U gaat via een uitzendbureau aan de slag als medewerker groenvoorziening.

• onderhoud groen
  • schoffelen
  • onkruid verwijderen
  • nieuwe planten in de grond zetten