Ik zoek werknemers

HOME  |  WerkgeversServicepunt  |  Ik zoek werknemers

Ik zoek werknemers

Goed personeel is onmisbaar. Maar waar vindt u geschikte medewerkers? En wat doet uw bedrijf of organisatie met Social Return of Garantiebanen? Uw WerkgeversServicepunt Rijnmond (WSPR) IJsselgemeenten helpt u bij deze vragen. We werven en selecteren vast, tijdelijk en flexibel personeel voor u. We richten ons op werkgevers en mensen die werk zoeken uit Capelle, Krimpen en Zuidplas. Maar we kunnen ook in heel Rijnmond voor u zoeken naar geschikt personeel. 

Het WSPR helpt mensen met een uitkering aan het werk. Dit zijn jongeren of mensen die, om welke reden dan ook, een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Wat bieden wij u? We kennen veel gemotiveerde mensen van verschillende leeftijd, opleiding en ervaring. Zo vinden we voor iedere functie de juiste mensen. Zij willen graag aan de slag en kunnen direct aan het werk. We weten dat de juiste begeleiding van medewerkers op de werkvloer een groot verschil maakt. Daarom stopt onze inzet niet als we een kandidaat hebben gevonden.

Uw voordeel

Onze service en bemiddeling van kandidaten is kosteloos. Wij zorgen dat een kandidaat binnen uw organisatie past. We maken een zorgvuldige eerste selectie uit werkzoekenden.

  • We regelen een proefplaatsing: u kunt een maand ervaren of de nieuwe medewerker bij u past. zonder loonkosten. Daarna besluit u of u de medewerker een arbeidscontract aanbiedt.
  • We regelen een (éénmalige) loonkostensubsidie: deze kunt u aanvragen wanneer u de werknemer direct een arbeidsovereenkomst voor ten minste 6 maanden biedt. Neem hierover contact met ons op.
  • We geven advies over subsidies, regelingen en premiekortingen van de belastingdienst. Kijk welke mogelijkheden en subsidies er zijn op de website van Werkgeversservicepunt Rijnmond.

Aan de slag

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Bel of mail WSP Rijnmond vestiging IJsselgemeenten op telefoonnummer: 010 - 284 82 00 of via emailadres: wsp@ijsselgemeenten.nl

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)

U wilt als bedrijf een positieve bijdrage leveren aan uw omgeving? Het WSP ondersteunt werkzoekenden. Samen bereiden we deze medewerkers voor op een werkende toekomst. Dat is goed voor hen én voor uw bedrijf. Social Return is steeds vaker een voorwaarde bij overheidsopdrachten. Met onze samenwerking voldoet u aan deze voorwaarde.

Social Return

Doet u een opdracht voor een gemeente in regio Rijnmond? Dan vraagt deze gemeente uw bedrijf om iets terug te doen voor de samenleving. Bijvoorbeeld door een werkloze aan te nemen of werkervaringsplekken voor hen te creëren. WSP Rijnmond adviseert u over een goede invulling van deze regeling. Heeft u hier vragen over? Neem contact op met Coördinatiepunt Social Return: socialreturn@rotterdam.nl of (010) 498 5993. Of kijk voor meer informatie op de site van het WerkgeversServicepunt Rijnmond.

Garantiebanen

Garantiebanen zijn banen voor mensen die graag willen werken, maar door een arbeidsbeperking niet in staat zijn om het wettelijk minimumloon te verdienen: passend werk voor iedereen. Biedt u iemand een garantiebaan, dan ontvangt u looncompensatie. De gemeente kan u helpen bij het creëren van zo’n functie. Met advies of concrete ondersteuning, zoals begeleiding of aanpassingen op de werkplek.

Top